Συκοφαντική Δυσφήμιση

ΠΡΟΣΟΧΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΦΟΔΡΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΘΕΜΙΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ ΙΑΜΑΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΣΟΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΡΟΔΟΚΗΠΟ, ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ, ΚΑΘΩΣ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΖΗΜΙΑ Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΡΟΔΟΚΗΠΟΥ, ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.

Σας ενημερώνουμε πως το Εργο του Ροδόκηπου, έχει δεχτεί μία Σφοδρή Συκοφαντική Επίθεση, από τις Φαρμακευτικές, και τα Συμφέροντα που έχουν καταφαρμακώσει τον ανενημέρωτο κόσμο. Ολες οι Συκοφαντίες τους θα αντιμετωπιστούν Σύντομα και Δικαστικά. Πρόκειται για την μεγαλύτερη Μαφία όλων των εποχών, που έχουν εξαφανίσει τις θεραπείες επίτηδες, για την εκμετάλλευση του κόσμου, και επειδή ο Ροδόκηπος έχει δημοσιεύσει φυσικές αγωγές, έχει κατασυκοφαντηθεί. Δεν πρόκειται να καταφέρουν όμως τίποτα άλλο, από το να γνωρίσει όλος ο κόσμος το Εγκλημα που διαπράττεται στο χώρο της Υγείας, και να φέρουμε όλοι μαζί σύντομα Κάθαρση, στέλνοντας στην Δικαιοσύνη όλους τους ιθύνοντες που έχουν καταφαρμακώσει τον κόσμο. Δεν υπάρχει σήμερα καμία δικαιολογία να υποφέρουμε, μια και ο Ροδόκηπος έχει φέρει εγγυημένες ακίνδυνες και φυσικές αγωγές να βοηθήσουμε στο μέγιστο δυνατόν. Ζητούμε άμεσα Κάθαρση και Αποκατάσταση των Αληθινών φυσικών θεραπείων, να σωθεί ο κόσμος από την ταλαιπωρία και να χάνει άδικα την ζωή του. Ηδη πάρα πολλοί Επαγγελματίες Υγείας έχουν ενημερωθεί, έχουν απομακρυνθεί από τα χημικά φάρμακα, δεν τα προτείνουν στους ασθενείς τους, και αντί αυτού προτείνουν φυσικές αγωγές, και ειδικά τις αγωγές του Ροδόκηπου. Ευχόμαστε άπαντες οι Επιστήμονες στο χώρο της Υγείας να ενημερωθούν, και να γυρίσουν την πλάτη τους θριαμβευτικά, στο Εγκλημα των χημικών φαρμάκων επιλέγοντας όπου μπορούν και όσο μπορούν φυσικές αγωγές. Στα επόμενα χρόνια θα συνταγογραφούνται οι φυσικές αγωγές όπως και στο εξωτερικό, και πάρα πολλοί θα έχουν πλέον την δυνατότητα να σώσουν την ζωή τους, από το κίνδυνο που υπάρχει σήμερα να εκβιάζουν τον κόσμο, να λαμβάνουν επικίνδυνα χημικά δηλητήρια, ειδάλλως δεν εξυπηρετούν τους ασθενείς. Αυτό το έγκλημα οφείλουμε να το σταματήσουμε και να αποκαταστήσουμε την Αληθινή Ιπποκράτεια Επιστήμη στο χώρο της Υγείας.

Eχει γίνει ήδη προσφυγή κατά του Υπουργού Υγείας, για το Παράνομο, Παράλογο και Ανήθικο Πρόστιμο των 40,000 ευρώ, που επιβλήθηκε στον Ροδόκηπο, επειδή τολμήσαμε και θεραπεύουμε με φυσικό τρόπο, ενάντια στα συμφέροντα της Φαρμακευτικής Μαφίας, και ο Αγώνας μας συνεχίζεται ενημερώνοντας όλους τους Ελληνες, για το Εγκλημα που επιτελείται στο χώρο Υγείας, μέσω των παρενεργειών των χημικών φαρμάκων, καθώς, και για τις Φυσικές Εναλλακτικές Θεραπείες που ήδη υπάρχουν για να σώσει την Υγεία και την Ζωή του, από την συνεχόμενη εκμετάλλευση και κίνδυνο που φέρνουν τα ιδιοτελή συμφέροντα εκμετάλλευσης.

https://www.facebook.com/marina.tonti/posts/893631820809650

Marina Tonti
 

Ο ΕΟΦ παραδέχεται, πως ο Πρόεδρος του ΠΦΣ Συκοφαντεί ότι τα προιόντα του Ροδόκηπου, είναι επικίνδυνα, μια και δεν έχει καμία άποψη περί αυτών, σύμφωνα με την δημοσίευσή τους.
_______

Ξεμπροστιάζεται η Μαφία τους και η Συκοφαντία τους απέναντι στο Ανθρωπιστικό Εργο του Ροδόκηπου, που θα πρέπει να ντρέπονται, να δημοσιεύονται αυτές οι Συκοφαντίες, για ένα Εργο, που έχει ήδη διασώσει, πάνω από 30,000 Ασθενείς, ακόμα και από θεωρημένες ανίατες παθήσεις, προσφέροντας ακόμα και Κοινωνική βοήθεια, σε άτομα που δεν είχαν την δυνατότητα, να τα αγοράσουν, χορηγώντας πλήθος σκευάσματα απολύτως δωρεάν. Και όλα αυτά, χωρίς καμία κρατική βοήθεια, ή δωρεές, παλεύουμε μόνοι μας, εδώ και πάρα πολλά χρόνια, σε μία πολύ δύσκολη Κοινωνική Αποστολή, και μιλάνε και από πάνω?

Φυσικά δεν είχαμε καμία πρόθεση να τα δημοσιεύσουμε, ούτε να ζητήσουμε επιβράβευση για το Εργο μας, για το οποίo εργαζόμαστε σιωπηρά και ταπεινά, εδώ και πολλά χρόνια, ενώ θα μπορούσαμε, να είχαμε διεκδικήσει ήδη τόσα βραβεία, αν εργαζόμασταν για το Εγώ μας, αλλά μας αναγκάζουν τώρα οικτρά, να αναφέρουμε, μετά από τόσες ανήθικες και συκοφαντικές επιθέσεις που δεχόμαστε, να κυνηγάνε, Ανθρωπιστικά Διασωστικά Κοινωνικά Εργα και έλαια διατροφής, αρωματοθεραπείας, κηραλοιφές, που είναι καταγεγραμμένα ως απολύτως ακίνδυνα.

Και ποιοί κρίνουν, ποιοί μιλάνε, ποιοί συκοφαντούν, αυτοί που έχουν ήδη λερωμένη την φωλιά τους, και λερωμένη την μπίσνα τους με το αίμα εκατοντάδων χιλιάδων αθώων ανθρώπων? Πόσα προβλήματα υγείας και θανάτους, έχουν προκαλέσει τα φαρμάκια που απλώνουν ως θεραπείες, ξευτελίζοντας ακόμα και το ρόλο του ΕΟΦ, μια και εγκρίνει, ως ακίνδυνα για την Δημόσια Υγεία, πλήθος επικίνδυνων φαρμάκων, και πολλά αποσύρει μετά, αφού αναγράφονται ήδη όλες οι καταστροφικές τους παρενέργειες, σε κάθε φάρμακο που κυκλοφορούν?

Οσον αφορά την κατάθεση του ΕΟΦ, φαίνεται ξεκάθαρα πως αυτοί που γράφουν αυτές τις αθλιότητες, δεν έχουν καμία σχέση με την κατανόηση της νομοθεσίας, ή είναι Ανόητοι, ή Κοινοί Συκοφάντες, χωρίς να αποκλείεται και τα δύο φυσικά...

...διότι τα φυσικά σκευάσματα καταχωρούνται, δεν εγκρίνονται, ούτε ελέγχονται βάση της νομοθεσίας της Ευρωπαϊκής Ενωσης, ούτε αξιολογούνται, αλλά Υπεύθυνος για την Ασφάλεια είναι μόνο ο Παραγωγός. Μόνο τα χημικά σκευάσματα, ελέγχει και εγκρίνει ο ΕΟΦ, και έχουμε αναφέρει μύριες φορές, πως τα προϊόντα του Ροδόκηπου, δεν είναι χημικά φάρμακα, αλλά φυσικά σκευάσματα, αρωματοθεραπείας, που κυκλοφορούν, σε πλήθος καταστήματα, για τόσα χρόνια, χωρίς καμία έγκριση ΕΟΦ.

Επίσης έχουμε αναφέρει μύριες φορές, πως υπάρχουν ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ που κυκλοφορούν, στα Φαρμακεία, στα καταστήματα Βιολογικών προιόντων, στις λαικές, από μελισσοκόμους παραγωγούς, στο Ορος, και κανένα δεν έχει καταχωρηθεί στον ΕΟΦ, γιατί είναι παραδοσιακά προιόντα, ακίνδυνα και φυσικά, και δεν υπάρχει νομοθεσία, για αναγκαστική καταχώρηση, όπως μας είχε ενημερώσει ο ίδιος ο ΕΟΦ, πριν χρόνια όταν καλέσαμε για να ενημερωθούμε. Οποιος επιθυμεί φυσικά τα καταχωρεί, αν θέλει το προιόν να λάβει και το ανάλογο κύρος, και ειδικά, όταν ετοιμάζεται ένα προιόν και για εξαγωγή σε άλλες χώρες.

Επίσης ολοφάνερα απαντάει ο ΕΟΦ, πως δεν γνωρίζει τίποτα για να κρίνει, και οι Συκοφαντίες πως τα Φυσικά "Παραδοσιακού" χαρακτήρα, προιόντα μας, αποτελούν, κίνδυνο για την Δημόσια Υγεία, είναι αξιόποινες πράξεις, που θα αντιμετωπιστούν Δικαστικά, και πολύ σύντομα...

Πρόκειται για μία Ανήθικη και Αξιόποινη Επίθεση στο Εργο του Ροδόκηπου επειδή μας θεωρούν επικίνδυνους, να καταργηθούν πλήθος χημικών Φαρμάκων, καθώς επίσης οι ιθύνοντες, να πάνε στην δικαιοσύνη, για όλα τα φαρμάκια που κυκλοφορούν με την Εγκριση του ΕΟΦ, και φέρουν πλήθος παρενέργειες, που καταστρέφουν την Υγεία των Ελλήνων Πολιτών.

Αυτό το έγκλημα τους καταγγείλαμε, το οποίο έχουν καταγγείλει πλήθος επαγγελματίες Υγείας, παγκόσμια, με πλήθος επιστημονικές μελέτες, από πανεπιστήμια και κρατικούς φορείς, που το επιβεβαιώνουν, ο ίδιος ο Πλανητάρχης, κυνηγάει σήμερα τις Φαρμακευτικές, για τα εγκλήματά τους, αφαιρώντας άδειες, ή κλείνει ακόμα και νοσηλευτικά ιδρύματα, που έχουν εγκληματήσει. Αυτό έγκλημα πάνε να κρύψουνε, κυνηγώντας το Ροδόκηπο, το οποίο φυσικά δεν μπορούν να κρύψουν πλέον με τίποτα, και μας κυνηγάνε, γιατί έχουμε δημοσιεύσει ήδη την Λύση, εισάγωντας ένα Νέο Σύστημα Υγείας Φυσικής Ιασης.

Εξαιτίας της επίθεσή τους, αυτό που καταφέρνουν, είναι όλος ο Ελληνικός Λαός να μάθει την Αλήθεια, και καλούμε πλέον τον Υπουργό Υγείας να πάρει θέση γιατί κυκλοφορούν τόσα χρόνια όλα αυτά τα επικίνδυνα χημικά σκευάσματα με την έγκριση του ΕΟΦ, τα οποία προκαλούν ακόμα και το θάνατο, μια και αποσύρονται από την αγορά, πλήθος αυτών μετά από καταγγελίες.

Δεν μπορούν άλλο να κρυφτούν, αλλά οφείλουν να λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη, πως πλήθος χημικά φάρμακα, που κυκλοφορούν με έγκριση του ΕΟΦ, προκαλούν σοβαρές βλάβες στην Υγεία μας...